Nedan har jag bett före detta klienter att skriva ett kort omdöme om mig efter avslutad terapi för att du som eventuellt framtida klient ska få en bild av vem det är du kommer att möta i terapirummet. Dessa klienter har haft olika långa terapier hos mig. En del i några månader och andra över ett år.

  • Jag har besökt flera terapeuter. Loris är i särklass den bästa jag mött. Den enda jag vågat öppna mig för. Hon lyssnar på ett utmärkt sätt och dömer aldrig någonsin, något som är viktigt på min resa. Rekommenderar att prata med Loris till alla som har det tungt, värt varenda krona och mer därtill. Det har förändrat mitt liv att få prata med henne. ”Eva”
  • Loris har en trygg hand att hålla när man tittar närmare in i sin inre djungel. Varm och trygg atmosfär, en balanserad och personlig nivå, samtal med lätthet fast vikten på samtalet väger tungt. Man vågar lätta sitt hjärta, man vågar bli guidad i närheten av denna ängel till människa. ”Freddan”
  • Rekommenderar Loris då hon verkligen har hjälpt mig mycket under tiden jag har haft det som mest jobbigt. ”Lotta”
  • Stort tack till Loris som med sina metoder och personlighet verkligen hjälpte mig när jag hade problem i mitt privatliv. Jag rekommenderar Loris innerligt. ”Kalle”
  • Jag kan verkligen rekommendera Loris då hon är en otroligt duktig terapeut som får en att slappna av och som verkligen bryr sig. Hon har hjälpt mig otroligt mycket och det är jag väldig tacksam för. ”Elin”
  • Loris kunskaper inom psykoterapi och coachning var en väl värd investering för mig och min framtid. Hennes insikter om människan fick mig att våga ta första steget för en bättre tillvaro.  ”Sandra”
  • Loris är mycket professionell, samtidigt som hon är personlig, nyfiken och prestigelös. Det märks i hennes arbete att hon brinner för att göra skillnad i människors liv. Kan varmt rekommendera Terapicentrum Norrköping. ”Markus”
  • Loris har varit till stor hjälp i min process, hon är väldigt professionell i sitt arbete. Rekommenderar henne starkt till andra människor som behöver samtalsstöd. ”Linda” llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll